Hagi, descris de fiica sa, aşa cum puţini îl ştiu: Episod superb povestit de Kira legat de tatăl ei şi de Ianis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

Pe terenul de fotbal şi în conferinţe, Gheorghe Hagi (54 de ani) pare de multe ori un tip dur şi exigent. În viaţa de familie însă, devine alt om.

Gheorghe Hagi a fost, în viziunea multora, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Fostul internaţional a reuşit atât ca sportiv de performanţă, cât şi în viaţa personală, având o familie frumoasă, cu doi copii care l-au făcut mândru. 

Ianis (20 de ani) a ajuns la un nivel decent, fiind legitimat acum la campioana Belgiei, Genk. Iar Kira (23 de ani) are şanse mari să ajungă o actriţă celebră.

Fiica „Regelui“ a vorbit pentru corinacaragea.ro despre viaţa în familia Hagi, rememorând amintiri din perioada copilăriei.

Ce a povestit Kira Hagi?

*La 12 ani, tata ne-a aşezat pe mine şi pe Ianis la masă, şi-a luat carneţelul, căci de când îl ştiu el notează tot în carneţel, şi ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid.

*Îmi amintesc că la o zi de naştere, am făcut un dans cu Ianis şi nu ne-a ieşit. Eu eram perfecţionistă şi am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie.

*Haios! Eu aşa îl ştiu pe tata – cu multe glume la el şi dansator. Îi place.

*Ea (n.r. – mama ei, Marilena) e lumina noastră. Toţi gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă şi un suflet mare. Mama m-a iubit necondiţionat în orice moment al vieţii, m-a lăsat să mă exprim liber şi nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Aşa am prins curajul acesta de a fi eu însămi.

*Obiectivul meu nu e să ţin o statuie de aur în mână (n.r. Oscarul). Sper să nu mă înţelegi greşit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experienţă, nu doar cu faptul că ai bifat şi filmul acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite