Hagi: „Dacă există un jucător care seamnă cu mine, acesta este Messi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a acordat un interviu în presa din Spania, înaintea meciului Real Madrid – Galatasaray, formaţii pentru care „Regele” a jucat.

Hagi crede că Real este favorită certă în acest duel, având chiar şanse de a câştiga Liga Campionilor. „Galatasaray este însă un adversar puternic. Terim are capacitatea de a motiva echipa la meciuri importante, iar în această iarnă a adus jucători importanţi. În plus, statistica demonstrează că Galata joacă mai bine în deplasare decât acasă”, a declarat Hagi în presa din Spania, citat de Marca.
Ronaldo şi Messi pot juca împreună
El s-a declarat mândru că a jucat atât la Barcelona cât şi la Real, şi i-a nominalizat pe Ronaldo şi Messi ca fiind cei mai buni fotbalişti din fotbalul actual. „Cred că ar putea juca împreună deoarece sunt diferiţi ca fotbalişti”, a spus Hagi. Întrebat pe care dintre ei îi preferă, Gică l-a menţionat pe argentinian. „Dacă există un jucător care seamănă cu mine, acesta este Messi”, a punctat el. Fostul internaţional român a acceptat şi să facă o comparaţie între jocul său şi al lui Messi. „Am avut forţă, viteză, explozie şi un şut bun. Arătam ca Messi pentru tehnică şi schimbare de ritm. Totuşi, eu jucam mult mai retras, nu marcam aşa de mult, echipa se baza şi pe pasele mele lungi. Şi Messi a început să paseze foarte bine în faţa porţii”.
I-a luat partea lui Casillas
Hagi a declarat şi că Iker Casillas este fotbalistul care n-ar trebui să lipsească de la Real Madrid. „Cu el trebuie să înceapă echipa. E cel mai bun şi face diferenţa la club şi la naţională. M-a mirat înlocuirea lui, dar eu nu pun la îndoială valoarea atunci când vine vorba de un antrenor mare şi de cel mai bun portar al lumii. Dar totuşi, Iker trebuie să fie acolo”, a încheiat Hagi. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite