Hagi, atent la imaginea clubului său: Viitorul şi-a lansat revista! Mircea Lucescu, impresionat

Hagi, atent la imaginea clubului său: Viitorul şi-a lansat revista! Mircea Lucescu, impresionat

Gheorghe Hagi vrea ca Viitorul să ţină pasul cu marile cluburi de afară

Gheorghe Hagi încearcă din răsputeri ca Viitorul să fie un club profesionist din toate punctele de vedere, inclusiv ceea ce înseamnă comunicarea cu fanii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o perioadă în care echipele de fotbal din România „taie“ din cheltuieli, igonorând, de ani buni, zone precum marketing şi comunicare, Viitorul lui Hagi a făcut un pas important în ceea ce priveşte relaţia cu suporterii.
 
Concret, cu ocazia meciului de pe teren propriu cu CS U Craiova, formaţia din Ovidiu şi-a lansat revista. Aceasta are 36 de pagini şi e distribuită gratuit pe stadion şi în diferite zone comerciale din Constanţa. Revista conţine reportaje, interviuri şi analize, iar primul număr a inclus un interviu de excepţie cu Gică Popescu, plus un material cu Pavel Peniu, fostul căpitan al Farului.
 
Revista „Viitorul“ a fost răsfoită şi de Mircea Lucescu, care a rămas plăcut impresionat de conţinutul ei editorial, realizat de jurnalistul Daniel Nanu.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: