Hagi, antrenor la Steaua? "Terminaţi cu comediile! Eu sunt patron în Liga I". Mihai Teja e dorit de Becali în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a părăsit Steaua, pentru a semna un contract pe doi ani cu Al Hilal, din Arabia Saudită, iar roş-albaştrii îşi caută acum antrenor.

Vehiculat ca posibil succesor al lui Reghecampf, Gheorghe Hagi a lămurit situaţia sa: "Eu am club de fotbal. Terminaţi cu comediile. N-are logică. Sunt patron. N-am cum să antrenez alt club de fotbal în aceeaşi categorie. De vrut, mă vor toţi, dar trebuie să se şi poată. Eu ce fac cu clubul meu?  N-are sens. În România pot să antrenez doar Viitorul. Nu se poate, e conflict de interese. Cu toate că Steaua e în inima mea. Dar nu se mai poate acum", a spus Hagi la Dolce Sport. În contextul în care discuţiile cu Hagi nu-şi au rostul, tehnician în Ghencea poatae ajunge Mihai Teja, antrenorul lui U Cluj, fost junior la Steaua şi antrenor secund al lui Hagi în mandatul din 2007.

"Mihai are ofertă clară de la Steaua, vă spun eu. Dar el nu pleacă, are onoare şi nu-mi întoarce spatele. Am discutat cu el şi semnăm un nou contract săptămâna viitoare.Facem treabă, construim împreună. Am încredere în el şi el în mine. Primea foarte mulţi bani şi în ziua de azi toţi trag la bani, aşa sunt oamenii. Dar el va rămâne", a declarat patronul lui U Cluj, Florian Walter, pentru actualdecluj.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite