Hagi şi Ţiriac o laudă pe Halep, după calificarea în finala de la Roland Garros: „Zi de zi e mai bună, ne mândrim cu ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi şi Ion Ţiriac, doi dintre marii susţinători ai Simonei Halep, au comentat calificarea acesteia în finala turneului de la Roland Garros. Dacă „Regele“ prevede că Simona va fi în viitorul apropiat cea mai bună jucătoare din lume, Ţiriac se rezumă la a pronostica victoria lui Halep în finala Openului Franţei.

Ion Ţiriac: "Partida de ieri (n.r. cu Svetlana Kuzneţova, din sferturile de finală) trebuia să fie mai dificilă decât cea de azi. Nu ca nume pe hârtie, ci ca jucătoare. Mi se pare o victorie logică cea obţinută azi, cu Petkovic. O aşteaptă din nou o finală şi are şansele ei să câştige. Simona nu are voie să se lase împinsă. Dacă accelerează adversara, trebuie să accelereze şi ea. Trebuia şi putea să câştige şi finala de la Madrid (n.r. Simona a pierdut finala de la Madrid chiar împotriva Mariei Şarapova). Are toate şansele să câştige un Grand Slam şi eu am zis că îi trebuie şi o şansă laterală, pe care acum a avut-o", a spus Ţiriac la Dolce Sport.

Gică Hagi: "Drumul Simonei Halep e de succes, zi de zi e mai bună şi avem o sportivă cu care ne mândrim. E foarte bine că e în finală, acum să şi câştige. E extraordinar pentru România şi pentru ea, în primul rând, pentru că se sacrifică şi are succes. E unul dintre sportivii valoroşi, sperăm să câştige şi turneul, sperăm să ajungă cât mai sus, chiar numărul 1. Nu îi va fi uşor, dar cu muncă şi sacrificii se poate", a comentat "Regele" la Digi Sport.

Reamintim că Simona Halep s-a calificat, în premieră, în finala turneului Roland Garros, după ce învins-o în semifinale pe Andrea Petkovic din Germania, scor 6-2, 7-6.

CITIŢI ŞI:

Prima declaraţie a Simonei Halep, după calificarea, în premieră, în finala de la Roland Garros

Simona Halep e în finală la Roland Garros! Ce performanţă incredibilă a egalat românca după 34 de ani

Simona Halep, în finala de la Roland Garros. Românca e noul număr 3 mondial, după ce-a învins-o în semifinale pe Andrea Petkovici

Se repetă duelul Simona Halep - Maria Şarapova, acum în finală la Roland Garros. Vezi istoricul!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite