Gyor - Rostov e finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Record fabulos pentru spaniolul Martin Ambros

Gyor - Rostov e finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Record fabulos pentru spaniolul Martin Ambros

Martin Ambros

Deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor la handbal feminin va juca azi, din nou în ultimul act al competiţiei, de această dată împotriva unei adversare ajunsă pentru prima oară la acest nivel.

Ştiri pe aceeaşi temă

În prima semifinală, Gyor a învins-o pe Vipers cu 31-22. Principalele marcatoare ale partidei au fost Brattset 8 goluri, pentru Gyor, respectiv Arntzen 5, pentru Vipers. Pivotul Crina Pintea, aleasă în All Star Team a sezonului, a marcat un gol pentru Gyor. 

În cea de-a doua semifinală, Rostov-Don a câştigat cu 27 la 25 duelul cu Metz, echipa care a eliminat-o pe CSM Bucureşti în sferturile competiţiei.

Trupa lui Martin Ambros va juca pentru prima dată finala Ligii Campionilor. Rostov este a treia echipă pe care antrenorul spaniol reuşeşte să o ducă în ultimul act al competiţiei, după Itxaco şi Gyor. Acesta este şi primul care reuşeşte o astfel de performanţă. De asemenea pentru prima oară după 11 ani o echipă din Rusia ajunge la un singur pas de trofeu. 

Finala mare se va juca duminică, de la ora 19:00, în direct pe Telekom Sport 4. Mai devreme, de la ora 16:15 va avea loc finala mică a Ligii Campionilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: