Győr - Oltchim. A sosit ziua cea mare pentru Oltchim! Oana Manea: „Pornim de la zero“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Manea crede în calificarea lui Oltchim în finala Ligii Campionilor FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Oana Manea crede în calificarea lui Oltchim în finala Ligii Campionilor FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Győr - Oltchim. Joi este ziua cea mare pentru Oltchim, în care vâlcencele se vor lupta pentru calificarea în ultimul act al Ligii Campionilor la handbal feminin. Jucătoarele lui Jakob Vestergaard au misiunea de a întoarce rezultatul din tur, când au pierdut pe teren  prorpriu cu scorul de 22-24. Partida decisivă se va desfăşura la Vezsprem, începând cu ora 20.30.

Oana Manea, una dintre jucătoarele care s-au remarcat pozitiv în prima manşă disputată cu Győr la Sala Polivalentă priveşte cu ochi critici evoluţia sa din meci, dar dă toate şansele echipei sale să dispute finala Ligii Campionilor. Faptul că handbalistele de la Oltchim au fost învinse cu 22-24 în meciul tur a determinat nenumărate voci să reducă la minimum posibilitatea ca formaţia românească să o elimine pe cea maghiară din competiţie. 

Totuşi, Oana Manea este una dintre persoanele care exclud această variantă: „Trecutul nu mai contează. Am văzut meciul tur de zece ori şi am disecat fiecare fază în parte, am văzut ce am făcut bine, ce nu ne-a ieşit. Trebuie să uităm meciul de la Bucureşti, la Veszprém va fi altul. Pornim de la zero! Eu cred că am avut foarte mari emoţii, ne-am dorit să facem lucruri bune şi au apărut greşelile, ne-am precipitat“.

Una dintre posibilele explicaţii pentru înfrângerea lui Győr a făcut referire la locul unde s-a disputat partida, existând speculaţii că ar fi fost mai bine să se joace la Vâlcea. „Din totdeauna am spus că la Vâlcea presiunea pe adversar era mult mai mare. Publicul e mai aproape de teren, de noi. Ne motivează foarte mult. Acum nu dăm vina pe asta. Cei care au fost la meci au fost minunaţi. Am demonstrat de atâtea ori că putem reveni când suntem conduse!“, a conchis Oana Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite