Guimaraes - FCSB: Vicecampioana îşi joacă ultima carte în încercarea de a salva un început groaznic de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 22.00, în direct la Pro TV, FCSB dispută returul din playoff-ul Ligii Europa, un meci de totul sau nimic împotriva portughezilor de la Guimaraes

Cu 5 eşecuri la rând în Liga 1 şi pe ultima poziţiei a clasamentului, vicecampioana trage nădejde să elimine în deplasare pe Vitoria Guimaraes şi să pună mâna pe banii de la UEFA pentru calificarea în grupele Ligii Europa. Misiunea este una foarte grea, mai ales după rezulatatul egal, 0-0, din meciul tur. Gazdele partidei din acestă seară sunt considerate favorite, casele de pariuri oferind portughezilor o cotă de 1.40 la calificare, în timp ce FCSB are o cotă de 2.75.

Provocat de ziariştii portughezi să comenteze afirmaţia lui Gigi Becali, care a spus că "îşi va tăia capul" dacă echipa sa va primi gol, tehnicianul gazdelor a parat cu un răspuns diplomat. "Ştim ce valoare avem şi nu ne pasă de declaraţiile altora! Fiecare e liber să-şi exprime opiniile, trebuie să respectăm libertatea de exprimare! Noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de facut", a spus Ivo Vieira, potrivit Ojogo. Meciul  Vitoria Guimaraes - FCSB va fi transmis în direct de ProTV.

Balint s-a delimitat de echipă

Fostul international Gabi Balint a comentat în termini foarte duri situaţia actuală de la FCSB. Analistul TV este convins că haosul de la gruparea patronată de Gigi Becali are efecte negative şi în privinţa suporterilor. "Eu m-am delimitat de această echipă şi îi înţeleg pe fani, care s-au împărţit acum în trei tabere, nu două! Sunt unii care ţin cu Steaua Armatei, dar acum unii nu vor să mai audă de nicio Steaua, nu mai suportă ce se întâmplă şi preferă să se uite doar la fotbal international. Nu mai e nici stadion... Doare,  dar nu ai ce să faci. Şi acum în ceasul al 12-lea se merge pe aceleaşi principii," a declarat Gabi Balint la Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite