Guardiola, neputincios în faţa geniului fotbalistic, în stare pură: Ce a spus despre Messi, Mbappe şi Neymar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola
Josep Guardiola

Fotbaliştii de superclasă pe care îi vedem la cluburile de top din lume sunt plătiţi cu sume astronomice dintr-un motiv: nicio schemă tactică nu-i poate opri!

Iar Paris Saint-Germain are o colecţie impresionantă de astfel de jucători. Aşa s-a întâmplat că, marţi seară, francezii au învins, fără drept de apel, o altă trupă stelară, ansamblată cu petrodolarii arabilor, Manchester City. A fost 2-0 pentru parizieni, iar faza golului de 2-0, înscris de Messi, vorbeşte de la sine despre ce poate face ofensiva PSG-ului.

După înfrângerea suferită pe „Parc des Princes“, antrenorul lui City, Josep Guardiola, a subliniat calitatea tridentului din atacul PSG-ului.

Ce a spus Josep Guardiola?

*Messi, Mbappe şi Neymar pot exploata spaţiile şi sunt jucători extraordinari. Sunt la aceeaşi echipă, aşa cum era cu Messi, Suarez şi Neymar la Barcelona sau în perioada mea acolo, cu Eto'o, Henry şi Messi.

*Puţini jucători, puţine echipe pot face ce fac ei. Noi ştiam asta deja, am vorbit despre asta, nu poţi controla pentru 90 de minute astfel de jucători. Talentul imens pe care îl au individual, nu-l poţi controla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite