Guardiola le-a luat apărarea românilor: Ce a declarat despre Haţegan şi Şovre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola

Tehnicianul celor de la Manchester City a refuzat să atace brigada din România, după victoria echipei sale, în turul sferturilor Ligii Campionilor, cu Dortmund (2-1).

Dacă presa mondială a avut reacţii acide, vizavi de greşelile comise de Haţegan şi gestul lui Şovre, în schimb, antrenorul celor de la City, Josep Guardiola, a fost îngăduitor cu brigada din România, formată din Ovidiu Haţegan (central), Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe (asistenţi) şi Istvan Kovacs (rezervă). 

„Arbitrii au fost excepţionali. N-a fost o problemă cu jocul. Centralul a dat penalty pentru noi la duelul Can - Rodri, iar, după ce a verificat cu VAR, a realizat că nu era. În ceea ce priveşte acţiunea lui Bellingham, piciorul era mai sus decât trebuia. Arbitrii şi tuşierii au avut dreptate şi în acea fază“, a spus Guardiola despre cele două momente controversate, din timpul meciului. 

Când a fost întrebat despre faptul că Şovre i-a luat un autograf lui Haaland, tehnicianul „cetăţenilor“ a oferit, din nou, un răspuns elegant: „Am auzit ce s-a întâmplat, dar eu n-am văzut faza. Poate e fan al lui Haaland. Dacă e fanul lui, iar Haaland era aici, de ce nu? Poate autograful a fost pentru fiul sau fiica lui, nu ştiu. N-am mai văzut aşa ceva până acum, dar s-a întâmplat. Arbitrii au făcut o treabă bună, aşa că nu e nicio problemă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite