Oţelul - Petrolul 0-3 / Scandal între Contra şi Grigoraş, la finalul primei reprize. Guriţă a arătat "ciocu mic", Grig l-a anunţat că-l bate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de joi de la Galaţi, din manşa tur a semifinalelor Cupei României, dintre Oţelul şi Petrolul, câştigată de oaspeţi cu 3-0, a avut parte şi de un moment mai încins. Cei doi antrenori s-au implicat într-un schimb de replici destul de dur, după fluierul de final al primei reprize.

După o fază neimportantă, la mijlocul terenului, Cosmin Contra şi Petre Grigoraş şi-au aruncat câteva cuvinte mai dure. Cel mai probabil, totul a plecat de la o neînţelegere. 

"Ciocu mic, mă", i-a strigat Contra lui Grigoraş, care l-a prins de mână pe "Guriţă" şi i-a dat replica, secvenţă suprinsă de camerele TV de la DigiSport, în momentul când cei doi antrenori se îndreptau spre vestiare, după fluierul de final al primei reprize: "Eu te respect pe tine, bă, nu-mi zici tu mie ciocul mic! Vorbeam cu arbitrul acolo, nu cu tine. Mai ai multă pâine de mâncat". 

Ulterior, în intervenţii la DigiSport, după finalul partidei, cei doi tehnicieni au venit cu lămuriri. Mai nervos era Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, probabil şi din cauza rezultatului de pe tabelă. Grig şi-a continuat războiul cu Contra. "Este un antrenor extrem de experimentat, are peste 500 de meciuri în Liga 1, a venit din Spania...Nu mai zic nimic despre el, are gesturi de infantil, e un copil, nu mă cobor la nivelul lui", a răbufnit antrenorul Oţelului.

De partea cealaltă, Cosmin Contra a părut mai împăciuitor şi a venit cu explicaţii în legătură cu incidentul din finalul primei reprize. A lăsat de înţeles că a trecut peste incident şi că nu are de ce să-şi ceară scuze. "A încercat să spună că arbitrul nu i-a dat voie lui Hamza să intre pe teren. A ţipat de ce mă bag, moment în care i-am făcut semn să tacă. Am încercat să-i explic la pauză ce s-a întâmplat, dar a vrut să stea la discuţii, şi-a trimis secundul, care mi-a spus că mă bate! Mi-am cerut scuze, aşa că n-am de ce să-l sun", a spus Contra. 

Petrolul a câştigat cu 3-0 la Galaţi, cu Oţelul, în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Returul e programat pe 22 mai. În turul celeilalte semifinale, CFR Cluj şi Astra au încheiat la egaliate, 0-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite