Grecia, în stare de şoc: S-a aflat mesajul patronului-pistolar pentru arbitrul meciului! Echipa lui Răzvan Lucescu riscă retrogradarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salonic

Curg veştile şi dezvăluirile incredibile dinspre Salonic, acolo unde derby-ul etapei a generat nişte faze halucinante. Presa elenă a intrat în posesia raportului arbitrului, iar detaliile apărute te lasă cu gura căscată.

Partida PAOK Salonic - AEK Atena s-a întrerupt în ultimul minut, după ce un gol al gazdelor a fost, iniţial, validat, iar apoi anulat. „Adevărul“ a relatat aici totul pe larg, însă acum au apărut noi detalii în presa din Grecia pe care le-a preluat şi Digi Sport. Potrivit acestor surse, scorul final al meciului a fost...1-0!!!

Asta deoarece, golul fostului stelist, Varela, ar fi fost, pe rând, validat, anulat şi, din nou, validat! Centralul întâlnirii ar fi consemnat scorul de 1-0 în raportul său. Mai mult, el ar fi scris că jucătorii celor de la AEK Atena ar fi refuzat să revină pe teren pentru a continua partida, motivând că securitatea lor e pusă în pericol.

Dacă totul s-ar fi rezumat la aceste detalii, atunci, aproape sigur, echipa lui Răzvan Lucescu ar fi fost declarată învingătoare. Din păcate pentru Lucescu jr, arbitrul ar fi trecut în raportul său şi despre incidentul şocant cu patronul celor de la PAOK, care a intrat cu pistolul pe teren. Ivan Savvidis i-ar fi transmis centralului şi un mesaj extrem de grav: „Eşti mort!“.

Pe baza raportului, PAOK Salonic riscă acum chiar retrogradarea, mai ales că e la al doilea incident grav din acest sezon, după cel din derby-ul cu Olympiakos.

Până la aflarea verdictului, podiumul arată aşa în Grecia, cu menţiunea că Olympiakos are un meci jucat în plus faţă de rivalele la titlu:

1. AEK Atena 54 de puncte

2. Olympiakos 53p

3. PAOK Salonic 52p

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite