Grăsuţul Torje, scos din lot de Florin Bratu. Fotbalistul e pe cale de a-şi încheia aventura la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul cu modesta Juventus Bucureşti, a şasea înfrângere a „câinilor”pe teren propriu în campionat.

Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul cu modesta Juventus Bucureşti, a şasea înfrângere a „câinilor”pe teren propriu în campionat. Mai mult, pentru echipa din Ştefan cel Mare este primul eşec în faţa ultimei clasate din 1949 încoace, când dinamoviştii pierdeau un joc cu Gaz Metan.  După victoria cu 2-1, Juventus a reuşit pentru prima dată în acest campionat să predea lanterna roşie, cel puţin temporar.

Înfrângerea cu Juventus nu a rămas fără repercusiuni. Schimbat la pauză de Florin Bratu, Gabriel Torje a fost scos din lot pentru restanţa de marţi cu Botoşani, Mijlocaşul, cu o prestaţie modestă şi kilograme în plus, pare a a fi ajuns deja la final de relaţie cu Dinamo, „marea sa dragoste”. Conform DigiSport, fotbalistul de 28 de ani şi-ar fi trecut în cont şi câteva ieşiri nocturne care nu au rămas nesancţionate.

Peste aceste prestaţii jalnice mai este şi incertitudinea legată de schimbarea patronatului la Dinamo. Omul de afaceri Adrian Thiess spune că va aduce un grup de investitori, unii potenţi financiar, alţi cu expertiză în conducerea de club. A scăpat presei şi primul nume, Paulo Urfer, un elveţian care conduce firma The One Footbal Consulting SARL, societate care oferă consiliere în domeniul fotbalului, conform registrului de comerţ elveţian. Urfer a mai lucrat la Sion şi este director sportiv la Neuchatel Xamax, primul loc în liga a doua elveţiană. Mai există şi varianta ca Dinamo să ajungă pe mâna fanilor prin intermediul unui ONG, proiect susţinut de Cornel Dinu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite