„Granzii” rămân fără piesele grele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua, Dinamo, Unirea Urziceni, FC Timişoara şi Rapid ar putea pierde mai mulţi jucători de bază în această vară. Finanţatorul stelist Gigi Becali a anunţat iminenta plecare a mijlocaşului Bănel Nicoliţă, în timp ce Dinamo se va despărţi de atacantul Marius Niculae.

Mai mulţi jucători importanţi de la echipele mari din Liga I sunt pe picior de plecare în această vară. Steaua plănuieşte o restructurare masivă a lotului, iar finanţatorul Gigi Becali a spus, aseară, că Bănel Nicoliţă are trei oferte de la cluburi importante din străinătate. „Treaba este clară, Bănel are trei oferte importante în acest moment. Negociem pentru o suma de 3.5 milioane de euro.Bănel este un băiat de mare caracter, probabil că va pleca afară pentru că şi-a făcut treaba cu varf şi îndesat”, a spus Becali la GSP TV.

De asemenea, un alt jucător de bază al „roş-albaştrilor” este aproape de plecare, dar Becali nu a vrut să-i dezvăluie numele. Dinamo se va despărţi aproape sigur de o parte din fotbaliştii cu nume. Pe lângă „greviştii” Ianis Zicu şi Adrian Cristea, care au zilele numărate în „Ştefan cel Mare”, şi atacantul Marius Niculae va părăsi echipa. Şefii nu au fost mulţumiţi de randamentul dat de „Săgeată” şi sunt gata să-l cedeze pentru 800.000 de euro.

Contra: „Nu ştiu dacă voi continua la Timişoara”
Fundaşul Cosmin Contra a declarat ieri că viitorul său la FC Timişoara este incert. „Nu am luat încă nicio decizie, nu ştiu dacă rămân. Mai sunt trei sătămâni, avem timp de gândire. Depinde şi de discuţia pe care o voi avea cu Marian Iancu, poate că nu se vor baza pe mine sezonul viitor. N-am avut încă ofertă de la conducere ca să spun că trebuie să mă gândesc la ce trebuie să decid”, a spus fotbalistul. Campioana Unirea Urziceni va rămâne în vară fără căpitanul Geroge Galamaz, care îşi încheie contractul. De asemenea, Marius Bilaşco şi Pablo Brandan vor pleca şi ei, aproape sigur.

Rapid se va despărţi de Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, care oricum nu au jucat decât un meci până acum în Giuleşti. Cei doi îşi încheie perioada de împrumut, de la Sportul, Varga fiind dorit de englezii de la West Bromwich Albion. Rapidiştii l-au vândut, din iarnă, pe golgheterul Alexandru Ioniţă, care mai joacă până în vară la echipa de sub Podul Grant, cu permisiunea celor de la FC Koln.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite