Gora Tall: "Vreau în Champions League" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Tall în legătură cu negocierile cu Steaua, transportarea schioarei românce la spital sau declaraţiile lui Becali despre o posibilă performanţă a Stelei cu Liverpool. Printre alte subiecte, Benitez crede că Unirea ar face terabă bună în Premier League, iar Gheorghe Ştefan speră să se salveze de la retrogradare.

Gora Tall: "Vreau în Champions League". Gora Tall a confirmat pentru ProSport că se află în discuţii avansate cu Steaua şi speră ca mutarea să fie oficializată în cursul zilei de mâine. Gigi Becali a anunţat la Telesport că transferul fundaşului e foarte aproape de a fi perfectat, iar senegalezul le transmite fanilor stelişti că are de gând să o ducă pe Steaua în grupele Champions League. "Nu pot sa infirm declaraţiile lui Gigi Becali. Mîine voi avea o discuţie finală cu managerul meu şi vă voi spune mai mult. Eu vreau să vin la Steaua pentru că este o echipă foarte puternică a României, cu care vreau să ajung în Liga Campionilor. Sper să nu mai apară surprize şi să ajung la Steaua zilele următoare", a declarat Tall pentru Prosport.

Edit Miklos a fost transportată cu elicopterul la spital. Schioara română Edit Miklos a căzut spectaculos în timpul probei de coborâre. Diagnosticul e însă liniştitor: întindere de ligamente. Cursa feminină de coborâre, disputată miercuri seară, la Vancouver, a abundat în căzături şi accidentări. Printre cele care nu au putut să treacă linia de sosire s-a numărat şi Edit Miklos. Sportiva din ţara noastră a fost ridicată cu elicopterul de pe pârtie după ce s-a accidentat într-un viraj foarte abrupt în care a pierdut controlul asupra schiurilor şi a fost aruncată în gardurile de protecţie, scrie Gazeta Sporturilor.

Becali: "Steaua joacă de la egal la egal cu Liverpool, şi îi şi bate". Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că se aştepta ca ialomiţenii să piardă meciul cu Liverpool şi crede că elevii lui Stoichiţă s-ar fi descurcat mai bine pe Anfield, putând chiar să-i învingă pe "cormorani", anunţă GSP TV.

Benitez: "Cred că Unirea ar face treabă bună în Premier League!". Antrenorul lui Liverpool este convins că englezii vor avea un retur greu la Bucureşti. "Ştiam că va fi un meci dificil. Unirea este o echipă foarte bună. Noi am reuşit să înscriem şi cred că acest lucru este cel mai important." "Ştiam că ei se vor pregăti în mod special pentru acest meci, şi au reuşit să se apere foarte bine. În retur totul este posibil, trebuie să ne concentrăm foarte bine", a declarat Benitez la Sport.ro.

Gheorghe Ştefan: "Sper să ne salvăm de la retrogradare".
Preşedintele de onoare al Ceahlaului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, speră că gruparea nemţeană să reuşească o figură frumoasă în partida din acest sfârşit de săptămână, contra Stelei. De asemenea, cel supranumit "Pinalti" îşi doreşte ca elevii lui Gheorghe Multescu să evolueze mult mai bine în returul de campionat decât în tur, Ceahlăul Piatra Neamţ reuşind perfectarea, în această pauză competiţională, a nu mai puţin de 12 transferuri, notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite