Goga, cel mai eficace jucător de la Poli!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goga
Dorin Goga

Dorit de Steaua şi Rapid, atacantul celor de la Poli Timişoara, Dorin Goga, a fost cel mai bun marcator al formaţiei de pe Bega în turul campionatului ligii secunde.

Dorin Goga a izbutit şase goluri în Liga II şi două în Cupa României. Câte patru goluri în campionat şi Cupă au Ricketts, Tameş, Curtean şi Axente.

În tot anul calendaristic 2011, Poli nu a pierdut decât patru meciuri oficiale: 2-3 cu Rapid, 1-2 cu Oţelul, 0-1 cu Luceafărul Oradea, respectiv Gaz Metan Medias.

O serie de jucători trecuţi pe la echipele de juniori sau la Poli II au fost promovati în această toamnă la echipa de seniori.
Au debutat oficial pentru Poli: Florin Ilie, Samuel Jitaru, Andrei Sava, Adrian Zaluschi, Adrian Popa şi Răzvan Dobricean.

Dn punct de vedere statistic, cel mai complet jucător al lui Poli este portarul Sergei Lepmets. Estonianul a apărat în toate cele 1830 de minute oficiale din acest sezon, aici incluzând şi jocurile din Cupa României!
În această competiţie, Lepmets nu a încasat decât două goluri în cele cinci jocuri pe care le-a disputat Poli: la Sebiş, în faza preliminară şi în "sferturi", contra celor de la Gaz Metan Medias.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite