FOTO Bornescu şi-a continuat comportamentul sălbatic şi după meci. Goalkeeperul a spart un geam la vestiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partida dintre Petrolul şi Gaz Metan a fost una tensionată FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Partida dintre Petrolul şi Gaz Metan a fost una tensionată FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Petrolul Ploieşti - Gaz Metan Mediaş: 1-1 / Remiza obţinută miercuri în meciul de la Ploieşti a fost în plan secund, după ce goalkeeperul petrolist şi-a pierdut cumpătul şi a avut un comportament total neadecvat, agresând fizic un jucător şi continuând „spectacolul“ şi la ieşirea de pe teren.

Imaginile în care Mircea Bornescu l-a muşcat pe Bawab au îngrozit simpatizanţii fotbalului după partida dintre Petrolul Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş. Goalkeeperul „lupilor galbeni“ a fost eliminat în minutul 66 pentru gestul său total nesportiv şi a continuat comportamentul agresiv, spărgând un geam la vestiare.

Gestul său a amintit de episodul meciului Gloria Bistriţa - Steaua, când Mirel Rădoi, căpitanul roş-albaştrilor la vremea aceea,  a spart un geam după meciul pierdut de echipa sa în deplasare. Dacă în cazul fostului jucător al Stelei a fost un incident izolat, Bornescu este recunoscut pentru comportamentul său deviant. O situaţie asemănătoare s-a petrecut la meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj, pe vremea când acesta evolua la „şepcile roşii“ şi a provocat întreruperea partidei după un incident cu „feroviarul“ Cadu.

mircea bornescu geam spart foto digisport.ro

FOTO digisport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite