Glezna rezistă: Halep a explicat totul despre situaţia ei medicală. Când are cele mai mari probleme cu piciorul lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) va juca, joi, în turul II de la French Open 2017, după ce a trecut, relativ lejer, de Jana Cepelova (Slovacia, 89 WTA), scor 6-2, 6-3.

Simona Halep a fost nesigură de participarea ei la Roland Garros cu trei zile înainte de debutul ei în turneu, iar marţi toată lumea a stat cu sufletul la gură pentru a vedea cum se va comporta glezna accidentată a jucătoarei din România.

Aparent, constăţneanca de 25 de ani n-a avut probleme majore, fapt confirmat şi de ea după victoria obţinută în runda inaugurală.

Ce a spus?

„Simt încă puţină durere, dar nu e nimic periculos, pot juca. A fost un pic dificil, dar în ultimele trei, patru zile, m-am antrenat normal. Am jucat şi câteva puncte şi n-am simţit durere. Dar când e rece, se umflă un pic. Dar pare mult mai bine decât în urmă cu o săptămână. Am efectuat ultrasunete sâmbătă, e încă un pic rupt (n.r. - ligamentul), e cam 80 la sută recuperat, aşa că arată bine şi am încredere că o să fie OK în acest turneu. Cel mai greu a fost luni, după finala de la Roma, când am ajuns acasă şi mi s-a spus, după ce am efectuat RMN-ul, că am ligamentul rupt, dar, după aceea, mi s-a explicat că nu e un ligament foarte important cel care s-a rupt. Cele două, care sunt mult mai importante, sunt foarte puternice şi o să-mi revin“, a explicat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite