Giuleştenii strigă „hoţii“: „Am avut un penalty clar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Avram
Marius Avram

Jucătorii lui Marian Rada susţin că soarta meciului cu Dinamo a fost decisă de o fază în care centralul Marius Avram a favorizat gruparea din „Ştefan cel Mare“.

În minutul 10, Nicolae Grigore a fost doborât în careu, fiind agăţat de fundaşul dinamovist Srdjan Luchin. Reluările TV au demonstrat că a existat contact între cei doi fotbalişti în chiar două momente. Totuşi, centralul Marius Avram n-a dictat penalty pentru Rapid. Mai mult, arbitrul întâlnirii l-a avertizat pe Grigore pentru proteste.

„Am alergat mult şi în a doua repriză, dar nu ne-a mai ieşit jocul ca în prima. Am avut un 11 metri la Grigore, puteam marca în prima repriză. Am jucat de la egal la egal cu ei, dar, din păcate, n-am reuşit să înscriem. Nu cred că s-a văzut o diferenţă de valoare“, a spus Ovidiu Herea la Digi Sport.

Întrebat cum i s-a părut arbitrajul, Marian Rada a „driblat“ subiectul, dar a fost vizibil supărat: „Arbitrajul nu vreau să-l comentez, nu a influenţat în niciun fel rezultatul, a făcut şi el ce a putut“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite