Giovanni Becali critică alegerile tactice ale selecţionerului: "Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Starul ratat în preliminariile pentru CM 2022, în care echipa naţională de fotbal a adunat doar trei puncte în primele trei meciuri, a fost analizat de fostul impresar.

Cu două eşecuri şi o singură victorie, România este doar pe locul patru în grupa preliminară J a preliminariilor pentru turneul final. 

Giovanni Becali crede că actualul selecţioner este răspunzător de prestaţia tricolorilor şi crede că acesta ar fi trebuit să îşi fi dat demisia imediat dupe pierderea barajului cu Islanda, penttru turneul final al Campionatului European

"Când îl pui pe Mihăilă, în dreapta, ce să facă el? El joacă în stânga. Când ai doi atacanţi, pe Puşcaş şi Keşeru... Victoria cu Macedonia de Nord nu am meritat-o. Cu Germania puteam pierde cu 4-0, 5-0. Am fost conduşi cu Armenia de 1-0, puteam fi conduşi cu mai mult. A venit Dumnezeu şi ne-a dat la două faze nelucrate. Trebuia să ţinem de 2-1. 

Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei. Cred că Rădoi trebuia să-şi da seama când a pierdut cu Islanda. Erau două meciuri accesibile la baraj, mulţi ne-au considerat favoriţi. Dacă era deştept, după meciul cu Islanda trebuia să-şi dea demisia. A crezut în echipa asta, dar nu a reuşit să facă ce şi-a propus cu ea", a spus fostul impresar, la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite