Gino Iorgulescu îi dă lovitura decisivă lui Iordănescu: "Sper că acum sunteţi mulţumit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu FOTO Mediafax
Anghel Iordănescu FOTO Mediafax

După ce FRF şi LPF au mutat finala Cupei Ligii pe iulie, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal i-a dat o replică acidă lui Anghel Iordănescu.

LPF şi FRF s-au dat peste cap ca să îi facă pe plac lui Anghel Iordănescu, selecţionerul României, care a dorit comprimarea sezonului. Preşedintele LPF Gino Iorgulescu a ţinut să aibă ultimul cuvând în conflictul cu Iordănescu. 

"Sper că sunteţi mulţumit acum, când întreg calendarul competiţional a fost comprimat şi pus pe coordonate neobişnuite pentru o competiţie profesionistă. Nu voi insista asupra faptului că suporterul de fotbal este primul bulversat şi privat de o întrecere aşa cum şi-o doreşte.

Am sacrificat şi dorinţele fanilor fotbalului românesc şi iată că avem în premieră finala Cupei României programată într-o zi de marţi, pe 10 mai, iar finala Cupei Ligii Adeplast, disputată în afara actualului sezon competiţional, practic în avanpremiera celui viitor, lucru unic în Europa.

Aceste mutări, făcute tocmai pentru a oferi zile mai multe de vacanţă echipei naţionale, au revoltat deja foarte multă lume, de la la suporteri şi până la jucători, antrenori, conducători, sponsori şi deţinători de drepturi tv.

Ca preşedinte al Ligii Profesioniste, sunt în măsură să vă spun că toate aceste nemulţumiri, multe prezente şi în spaţiul public, vin în primul rând către forul nostru. Cu atât mai grea a fost decizia luată, împreună cu conducerea Federaţiei Române, cu cât reacţiile celor implicaţi în ultimele faze ale Cupei Ligii Adeplast şi ale Cupei României au fost de revoltă. Să vă mai amintesc faptul că am putea avea în finala Cupei Ligii Adeplast o echipă, Concordia Chiajna, care la ora jocului să fie chiar retrogradată, cu alţi antrenori şi, probabil, şi cu alţi jucători?

Dumneavoastră însă v-aţi atins scopul, dând peste cap aceste competiţii, iar noi nu putem decât să sperăm că timpul pe care l-aţi câştigat cu atâtea sacrificii din partea noastră, Ligă, deţinători de drepturi tv, sponsori, cluburi, antrenori, fotbalişti, spectatori, îl veţi folosi pentru a pregăti cât mai bine echipa naţională pentru turneul final al EURO 2016”, se arată în scrisoarea deschisă a Ligii.

Finala Cupei Ligii va avea loc pe 17 iulie, în condiţiile în care cotnractele multor jucători expiră pe 30 iunie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite