Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pentru a-şi scoate fiul din ţară: Cât a costat transportul lui Mario în Italia

Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pentru a-şi scoate fiul din ţară: Cât a costat transportul lui Mario în Italia

Gino Iorgulescu (dreapta), alături de Mario

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a ţinut cu orice preţ ca băiatul său de 24 de ani, care a condus beat şi drogat şi a provocat un accident mortal, să plece din ţară.

Cristian Tudor Popescu a spus, încă de acum două săptămâni, că Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de puşcărie şi, deocamdată, vinovatul pentru accidentul în urma căruia Daniel Vicol (24 de ani) şi-a pierdut viaţa nici n-are cum să stea după gratii, fiind pe patul unui spital din...Italia!
 
Mario a fost scos din ţară, deşi medicii de la Spitalul Elias au recomandat ca el să fie internat în continuare în Bucureşti pentru a nu risca nimic. Scoaterea din ţară a lui Mario Iorgulescu a fost posibilă întrucât pe numele acestuia n-a fost instituită nicio măsură preventivă. Anchetatorii au vrut să-l audieze, joia trecută, însă medicii i-au anunţat că e intubat şi nu poate răspunde întrebărilor. În condiţiile în care audierea n-a fost posibilă, procurorii nu i-au putut aduce la cunoştinţă lui Mario Iorgulescu faptul că e urmărit penal pentru ucidere din culpă şi deci nu s-a putut impune vreo măsură. 
 
Acum, click.ro a oferit noi detalii privind modul în care Mario Iorgulescu a fost scos din ţară. Potrivit acestui site, Gino Iorgulescu a închiriat un avion medical, dotat cu personal şi cu aparate speciale, pentru ca Mario să fie dus în Italia. Aeronava a decolat de pe Aeroportul Băneasa.
 
Surse medicale au dezvăluit pentru click.ro că închirierea unui avion medical e extrem de costisitoare. Se pare că ora de zbor e tarifată cu sume cuprinse între 7.000 şi 10.000 de euro, iar până la Milano, acolo unde aeronova a aterizat, sunt trei ore de călătorie. 
 
Un calcul simplu arată că Gino Iorgulescu a plătit în jur de 30.000 de euro pentru ca fiul său să fie tratat în Italia.  
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: