Gimnaştii români se vor antrena pentru JO de la Rio în condiţii excelente. Sala de la Lia Manoliu, modernizată de MTS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo va inaugura vineri sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Naţional ”Lia Manoliu”, care a fost recent modernizată conform celor mai înalte standarde.

”Reabilitarea şi extinderea infrastructurii sportive rămâne o prioritate a Ministerului Tineretului şi Sportului şi în 2015. CSN ”Lia Manoliu” reprezintă un centru sportiv strategic pentru pregătire în sportul românesc. Refacerea şi reabilitarea acestuia reprezintă un pas înainte în planul de dezvoltare a infrastructurii sportive din România”, a declarat Szabo.

Printre lucrările care s-au executat în cadrul procesului de reparaţie şi reabilitare a sălii de gimnastică s-au numărat: refacerea integrală a finisajelor, refacerea pardoselii, a gropilor de sărituri, reabilitarea termică a clădirii, precum şi refacerea integrală a instalaţiilor electrice, termice şi sanitare.

Construcţia Sălii de Gimnastică din cadrul CSN ”Lia Manoliu” a început în 1963, fiind dată în folosinţă în 1964, scopul acesteia fiind asigurarea unor condiţii optime pentru pregătirea sportivilor care aveau să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acelaşi an. Pe parcursul anului 2014 întregul complex ”Lia Manoliu” a intrat într-un proces de renovare, igienizare şi reparaţii capitale, informează MTS-ul într-un comunicat de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite