Gimnastica românească, fără viitor: Maria Holbură şi-a anunţat retragerea la o vârstă fragedă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Holbura

Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde s-a clasat pe locul 65 la individual compus, au fost capătul drumului pentru sportiva legitimată la Farul Constanţa.

Cândva, gimnastica era un „aspirator de medalii“ pentru România, la Jocurile Olimpice. Acum, am avut doar trei gimnaşti, la Tokyo: Marian Drăgulescu (40 de ani), Larisa Iordache (25 de ani) şi Maria Holbură (20 de ani). Dintre cei trei, singura care a prins o finală, cea de la bârnă, a fost Iordache. Din păcate, o accidentare a împiedicat-o să concureze acolo.

Iar acum, la revenirea de la Tokyo, cealaltă gimnastă pe care am avut-o la JO 2020, Maria Holbură, şi-a anunţat retragerea din activitate, la doar 20 de ani.

„Multe nu am de spus. Am decis sa pun capăt carierei mele de gimnasta şi le mulţumesc tuturor celor care au făcut parte din ea. Sunt foarte mândră de mine şi de ceea ce am reuşit sa realizez până acum“, a scris Maria pe Instagram.

Aşadar, speranţele gimnasticii feminine din România sunt puse tot în Larisa Iordache, pentru următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice, cea de la Paris, în 2024. Sportiva a şi comentat posibilitatea de a concura la JO 2024, la revenirea în ţară, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite