Gigi Mulţescu, în stare de şoc după Petrolul - Gaz Metan: „Mă simt ca dracu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu FOTO Cosmin Ifode/Rpressport
Gigi Mulţescu FOTO Cosmin Ifode/Rpressport

Tehnicianul medieşenilor a mărturisit că, după evenimentele petrecute la Ploieşti, ia în calcul să plece cât mai repede din România.

Petrolul - Gaz Metan s-a terminat 1-1, însă întreaga partidă a fost umbrită de scene demne de junglă şi de faptul că şase fotbalişti au fost eliminaţi. Gaz Metan a terminat jocul cu şapte oameni, iar în caz că ar mai fi avut un eliminat, gruparea din Mediaş ar fi pierdut, la masa verde, scor 0-3!

Tot ce s-a întâmplat la Ploieşti, acolo unde, în trecut, un huligan a intrat pe teren, şi l-a lovit cu pumnul pe Galamaz, pe atunci la Steaua, l-a scârbit pe Gigi Mulţescu.

„Mă simt ca dracu, cum să mă simt? Trăiesc un comar. E incredibil cum poate escalada violenţa pe terenul de fotbal. În ultimele zece minute, m-am făcut mic în scaun şi mă uitam la ce se întâmpla pe gazon. La noi, să vii să joci corect e o mare vină! Probabil că trebuia să ne predăm, să nu ne prezentăm. E păcat. Bawab are glzena în piuneze. Important e că s-a terminat meciul. Arbitrul şi-a pierdut echilibrul, dar mă rog, asta e. E clar că e un argument în plus să plec din România. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar sper s-o fac“, a declarat tehnicianul celor de la Gaz Metan la Digi Sport.

Acesta a lăsat de înţeles că cei de la Petrolul ar fi vrut ca medieşenii să joace precum o echipă aflată deja în vacanţă.

„Dacă eşti corect şi vrei să joci, să te compari cu echipa de pe locul 2, nu eşti lăsat. Asta în condiţiile în care am avut zece absenţi. Am vrut să transmitem un mesaj oamenilor de fotbal, dar ce s-a întâmplat în repriza a doua depăşeşte mult normalul. Jucătorii mei erau şocaţi de agresiunea la care a fost supusă echipa. Deocamdată ne numărăm morţii şi răniţii şi mergem mai departe. Petrolul merită în Liga Europa, are un lot bun, jucători buni. Dar trebuie să ştii să şi pierzi demn şi frumos. E normal să-şi dorească în Europa, dar acolo asemenea manifestări nu prea sunt acceptate“, a încheiat Mulţescu.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Junglă la Ploieşti: Bornescu l-a muşcat pe Bawab. Gaz Metan a condus până în minutul 90+12 şi a încheiat meciul cu şapte jucători

*Pandurii - Astra 1-1: „Furăciune“ la Târgu-Jiu. Tudor a scos Astra din Europa

*Oficialii Astrei îl distrug pe Alexandru Tudor: acuze grave la adresa arbitrului care a stabilit podiumul Ligii I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite