Gigi a mai luat un playboy! Szukala are un "palmares bogat", inclusiv Oana Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szukala şi Oana Roman
Szukala şi Oana Roman

Patronul din Ghencea l-a luat de la Bistriţa pe fundaşul polonezo-german Lukasz Szukala, amator de distracţii nocturne cu diverse domnişoare.

Face ce face şi tot nu scapă de jucătorii petrecăreţi! Gigi Becali s-a mândrit cu cel mai recent transfer, Lukasz Szukala, de la Petrolul, însă patronul din Ghencea nu ştie ce crai a adus la echipă. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani n-a ocolit deloc lumea mondenă a Capitalei, fiind “combinat” cu personaje ca Oana Roman sau Alexandra Bădescu, fosta soţie a lui Andrei Ţârdea.

Gigi Becali a decretat: vrea ordinde şi disciplină la echipă şi i-a avertizat pe jucători că petrecăreţii nu vor avea viaţă lungă în Ghencea. Patronul Stelei şi-o face însă cu mâna lui, pentru că tocmai ce a transferat un fotbalist amator de distracţii nocturne. Lukasz Szukala, fundaşul german de origine poloneză pe care l-a luat de la Petrolul trăieşte viaţa la maximum şi nu se sfieşte să arate asta lumii. Cât a jucat în Ardeal a fost în permanent contact cu lumea mondenă a Bucureştiului şi drumul de la Bistriţa nu i-a părut niciodată prea lung pentru a refuza o ieşire în cluburile de fiţe.

În Capitală, Szukala şi-a făcut de cap cu Oana Roman, cei doi fiind suprinşi în cluburi. După Oana Roman, Lukasz a “poftit” la o altă fata cu un trecut monden: Alexandra Bădescu, fosta nevastă a lui Andrei Ţârdea. “Nu sunt însurat, nu am o prietenă, sunt singur. Probabil că e mai simplu aşa”, a explicat, recent apărătorul care l-a costat 250.000 de euro pe Gigi Becali.

Szukala, trei domnişoare şi o ţigară

Bun prieten cu antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, omul care l-a şi adus din Germania în România, Szukala a încercat şi distracţia în locarurile vestite din Ibiza. Alături de câţiva prieteni, fotbalistul a avut colegi de pahar renumiţi: brazilianul Ronaldo dar şi Adebayor, cu care s-a şi pozat în această vară. Noul fundaş din Ghencea a făcut o pasiune pentru Statele Unite ale Americii, ţară pe care ar vizita-o cu orice ocazie. New York i-a rămas în inimă apărătorului, care a dezvăluit că s-a simţit excelent în SUA.

Inedit despre Szukala -

S-a născut în Polonia, dar când avea şase ani, părinţii au decis să emigreze în Germania.

Deţine cetatenie poloneză şi germană

A fost convocat la echipele de tineret ale Poloniei.

Este un gurmand: îi place caşcavalul pane cu ceapă şi papanaşii pe care i-a descoperit venind în România.

Vorbeşte cinci limbi: poloneză, germană, maghiară, engleză şi română.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite