Gigi Becali vrea înapoi banii pe Mihai Costea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea (numărul 9) a fost cea mai scumpă achiziţie a Stelei în vară
Mihai Costea (numărul 9) a fost cea mai scumpă achiziţie a Stelei în vară

Latifundiarul i-a dat termen până marţi lui Adrian Mititelu să-i restituie cele 1,4 milioane de euro, susţinând că l-a legitimat pe atacantul oltean din postura de jucător liber de contract.

Aflat în război deschis cu Victor Piţurcă, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, Adrian Mititelu a primit zilele trecute o lovitură grea şi din partea lui Gigi Becali, cel cu care era în relaţii foarte bune până în vara acestui an.

Latifundiarul din Pipera susţine că l-a legitimat pe Mihai Costea din postura de jucător liber de contract, după dezafilierea Ştiinţei, astfel că suma de transfer pe care a plătit-o în primăvară, de 1,4 milioane de euro, nu mai are nicio justificare. Becali i-a cerut lui Mititelu, prin intermediul preşedintelui Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, să-i restituie banii până marţi, în caz contrar urmând a-l acţiona în instanţă.

„Mihai Costea a fost legitimat la Steaua din postura de liber de contract şi nu ca urmare a dobândirii de către Steaua a drepturilor federative prin acordul de transfer înregistrat la LPF. În aceste condiţii, apreciem că suma achitată către clubul dumneavoastră, de 5.627.864 de lei, apare ca nefiind datorată, sens în care vă rugăm să ne returnaţi această sumă", se arată în notificarea trimisă oltenilor.

Adrian Mititelu nici nu vrea să audă însă de aşa ceva şi a anunţat că va merge la proces cu Steaua. „Asta e! O să fie un proces de lungă durată. Dacă stau bine şi mă gândesc, am pierdut şi eu 40% dintr-un viitor transfer al lui Costea. Pentru faptul că am ajuns la acest scandal cu Steaua, o să chem LPF şi FRF în judecată, în semn de garanţie", a replicat patronul Universităţii Craiova.

3 goluri a marcat Mihai Costea pentru Steaua în Liga I în acest sezon.

„Mă rog la Dumnezeu să rămân până în iarnă"

Antrenorul Stelei speră ca Divinitatea să-l ajute să reziste măcar trei luni pe banca roş-albaştrilor. „Eu le-am spus băieţilor că nu am venit aici ca să stau două-trei luni, dar fără ajutorul lor nu pot să fac nimic. Mă rog la Dumnezeu să rezist măcar până în iarnă. Dacă mă prinde vesta fără mâneci, ar fi foarte bine", a spus Stan.



La Vaslui, tehnicianul nu se va putea baza pe Tătăruşanu, Gabi Matei, Emeghara, Galamaz, Dorinel Popa, Răduţ, Cristi Tănase şi Mihai Costea (accidentaţi), respectiv Iliev şi Gardoş (suspendaţi).

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite