Gigi Becali: „«Vamă» e cel mai mare blatist“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Dinu Gheorghe, actualul preşedinte al Astrei, i-a propus să aranjeze meciul de aseară contra Rapidului, prin intermediul portughezului Rui Duarte.

Latifundiarul din Pipera a luat foc după ce FC Vaslui s-a impus în faţa Astrei Ploieşti, acuzându-l pe Dinu Gheorghe că le-a vândut meciul moldovenilor.
„Sunt curios cât de scump a costat pielea Astrei, dacă Găman trage de timp de parcă ar conduce el.

Dacă Silviu Lung se uită şi este supărat că nu intră mingea în poartă, sunt curios cât de scump a costat pielea Astrei! Pielea era scumpă oricum, nu erau probleme. A fost scumpă pielea. Asta toate le face numai Dinu Gheorghe.

De unde să ştie Rednic şi Niculae?! Ei s-au gândit, avem cu Vaslui, avem cu Rapid, ia hai să facem şi noi nişte bani! Cum să dea Marius Constantin gol de la doi metri cu latul? Cum e posibil aşa ceva? E posibil aşa ceva? Lung cred că se bucura că a scăpat", a dezvăluit Becali la „Fanatik Show".

Porumboiu: „Duceţi-vă dracului cu valizele"

Europarlamentarul nu l-a menajat nici pe Adrian Porumboiu. „Eu îmi apăr echipa mea, trebuie să spun ceea ce văd. Când a fost vorba de valize, Porumboiu a zis: «Duceţi-vă dracului cu valizele voastre». Nu mai pot eu acum de Porumboiu! Eu vreau să văd cu cât se vinde pielea, ca să o cumpăr şi eu la anul", a tunat Becali.

Replica lui Dinu Gheorghe nu s-a lăsat nici ea aşteptată: „Domnul Porumboiu a intrat în vestiarul arbitrilor la pauză. E şi în raportul observatorilor. Dacă un blat se face în minutul 86, înseamnă că Becali a ajuns de la cioban la om de fotbal. Dumnezeu îi va plăti pentru asta, face mult rău fotbalului. El se pricepe la păscut oile, nu la fotbal".

Dinu Gheorghe: „Becali e prostul proştilor"

Ulterior, patronul Stelei a intervenit din nou, în aceeaşi emisiune, unde a spus că Dinu „Vamă" i-a povestit că ar putea să-i faciliteze un aranjament la derby-ul cu Rapid de aseară. „Dinu «Vamă» mi-a spus să fac blat cu Rapid, să îl cumpăr pe Duarte! Mă aştept la orice de la omul ăsta. Mi-a zis că e jucătorul lui şi că poate face asta. Ăsta e cel mai periculos om. M-am întâlnit într-un bar cu Dinu «Vamă» şi mi-a spus că poate să aranjeze meciul cu Rapid", a declarat Becali.

Preşedintele Astrei a replicat din nou, ameninţând că-l va nenoroci pe europarlamentar. „Dacă eu am făcut aşa ceva, să îmi facă Dumnezeu cel mai mare rău copiilor mei, dacă eu nu am făcut aşa ceva, să îi facă Dumnezeu cel mai mare rău copiilor lui. Gigi Becali aruncă numai cu mizerii. Îl nenorocesc, să nu mai iasă din casă niciodată! Nemernicul ăsta vorbeşte în continuare? Becali e un nebun. A fost prostul proştilor, şi-a făcut o echipă care nu bate pe nimeni. Dacă se ocupă el de fotbal, vă daţi seama unde ajunge Steaua. Unde e de ani de zile!", a spus oficialul grupãrii ploieştene.

"Iulian Dima nu trebuia delegat la acest meci, pentru că mama lui a lucrat la mama lui Vasile Avram în casă."

"Eram pe culoar, în pauza meciului, mă îndreptam spre cabinetul medical. Am avut o discuţie cu arbitrii, era uşa întredeschisă. «Vamă» primeşte informaţii pe unde scurte."

Adrian Porumboiu patron FC Vaslui

Becali l-a ofertat de două ori pe „Vamă"

Patronul roş-albaştrilor a dorit să lucreze de mai multe ori cu Dinu Gheorghe, dar fostul preşedinte al Rapidului l-a refuzat atât în 2009, cât şi în acest an.

La 26 martie, Becali anunţa că Dinu Gheorghe e noul manager general al Stelei, dar după numai 24 de ore mutarea a căzut, întrucât „Vamă" nu i-a mai răspuns la telefon. Până la urmă, latifundiarul din Pipera l-a readus în Ghencea pe Mihai Stoica, iar Dinu Gheorghe s-a dus la Astra Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite