Gigi Becali, „turbat“ după Astra - FCSB: „Da! Eu l-am umilit! Ia 15.000 de euro lunar!“. Cine e jucătorul pe care l-a distrus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB e în colaps cu două zile înaintea marelui meci din turul III preliminar al Ligii Europa cu Mlada Boleslav din Cehia (joi, ora 21.30, Pro TV).

FCSB a ajuns la trei înfrângeri la rând în toate competiţiile, n-are, deocamdată, un antrenor principal, iar patronul îşi distruge jucătorii, unul câte unul.

Luni, cel mai şifonat a ieşi fundaşul Mihai Bălaşa, cel care a greşit la primul gol al Astrei, după care a şi fost schimbat, în minutul 40. De nervi, Bălaşa a refuzat să dea mâna cu Vergil Andronache, oficial, antrenor al FCSB-ului la Giurgiu, dar, în realitate, executantul mesajelor primite de la Gigi Becali.

De altfel, după partida de la Giurgiu, latifundiarul a şi recunoscut la Digi Sport că el l-a schimbat pe Bălaşa.

Ce a spus Gigi Becali?

*Parcă nu mai e Bălaşa. Da. Eu l-am umilit. Eu am dat telefon în minutul 20. Poate de asta m-a şi pedepsit Dumnezeu, pentru că l-am umilit. Dacă faci aşa ceva, du-te şi lasă-ne! Să stea şi să se odihnească. 

*Tu îţi dai seama că erau ruşi în tribună? Să-l vadă. Eu nu-l băgam, dar să-l vadă ei. L-am şi iertat, că am zis că nu contează meciul de la Giurgiu (n.r. - returul de joia trecută cu Alaşkert). 

*Ia 15.000 de euro, nu-l plângeţi. El se duce acasă şi doarme liniştit, iar noi ne enervăm. Nu-l plângeţi.

*Am luat fundaş central la pauză. Să vedem mâine (n.r. - marţi) ce se întâmplă, că am dat telefon la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea echipei respective. Să vedem dacă mi-l dă. Pe oricine aduc e mai bun ca ai noştri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite