Gigi Becali, scăpat de sub control: A umilit un fotbalist, telefonic, în vestiarul FCSB. Dialog incredibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gigi becali

La FCSB, patronul nici măcar nu mai ascunde faptul că el face primul „11“, dar şi schimbările. Practic, rolul „antrenorului“ Dinu Todoran e acela de a face nişte exerciţii cu jucătorii, în timpul săptămânii, la şedinţele de pregătire.

FCSB şi-a continuat startul dezolant de sezon, la Arad, după cum „Adevărul“ a scris aici, având o altă prestaţie extrem de slabă.

După acest semieşec, patronul formaţiei bucureştene a vorbit la Digi Sport şi a insistat că el va lua toate deciziile tehnico-tactice, la FCSB, cât timp va trăi! Iar din acest punct de vedere, Gigi Becali a atins o nouă premieră. Concret, potrivit gsp.ro, după eliminarea roş-albaştrilor din Conference League, în returul cu Şahtior Karagandy (Kazahstan), latifundiarul ar fi sunat un membru al staffului şi apelul său ar fi fost pus pe „speaker“, în vestiar, astfel încât discursul patronului să fie auzit de toţi componenţii lotului! Iar în vizorul lui Becali ar fi intrat portarul Andrei Vlad, cel care a gafat în manşa a doua cu Şahtior Karagandy.

„Băi Vlade, tu nici muşte nu poţi să prinzi!“, ar fi strigat Becali către portarul adus de la CS U Craiova pentru 400.000 de euro. Apoi, în continuarea şedinţei, patronul i-ar fi transmis lui Cătălin Straton, al doilea portar din lot, să se pregătească să joace „de luni încolo“. Doar că Straton ar fi îndrăznit să-l corecteze pe patron:

*Gigi Becali: Cătăline, să te apuci să te antrenezi serios, când te întorci acasă, numai în plonjoane vreau să fii! De luni tu o să aperi!

*Cătălin Straton: Nea Gigi, şi duminică cine o să apere? (n.r. meciul cu UTA a fost duminică).

*Gigi Becali: Bine, mă, duminică, luni, nu contează! Tu o să aperi!

Potrivit sursei citate, cu totul, audioconferinţa lui Gigi Becali în vestiarul FCSB-ului ar fi durat o oră! Şi Becali şi-a respectat anunţul făcut în vestiar: Straton a fost, într-adevăr, titular, duminică, în partida UTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite