Gigi Becali a rugat un prieten să bage bani la Steaua: “Ne va ajuta cu trei milioane de euro până ajungem în grupe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali nu lasă la greu Steaua FOTO Adevărul
Gigi Becali nu lasă la greu Steaua FOTO Adevărul

Deşi se află în puşcărie de aproape două săptămâni, Gigi Becali dovedeşte că nu a uitat de Steaua. Patronul roş-albaştrilor a convins un prieten apropiat să investească în echipă până când aceasta va ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Visul cel mare al Stelei, odată cu câştigarea campionatului, este calificarea în grupele Ligii Campionilor. Dar acest obiectiv va fi greu de atins în condiţiile în care nu există bani. Jucătorii roş-albaştri sunt neplătiţi de aproape cinci luni, iar de prima pentru titlu nici nu poate fi vorba. Gigi Becali, aflat în închisoare, a conştientizat că nu va mai putea susţine financiar echipa, motiv pentru care, pentru a nu rata grupele Ligii, a vorbit cu bunul său prieten, Viorel Hrebenciuc, pe care l-a determinat să investească în Steaua până când roş-albaştrii vor ajunge la masa bogaţilor.

Astfel, Hrebenciuc ar urma să bage trei milioane de euro la Steaua pentru a ajuta echipa să se califice în grupele Ligii Campionilor, urmând ca, din banii primiţi de la UEFA, omul de afaceri să-şi primească înapoi datoria, scrie ProSport.

“Am vorbit cu Hrebenciuc, el ne va ajuta cu vreo trei milioane de euro până ajungem în grupe. Apoi, vom primi în jur de 11 milioane din partea UEFA şi îi vom da înapoi banii. Avem nevoie de un buget de transferuri, trebuie să aducem trei jucători, iar salariile trebuiesc plătite, jucătorii nu mai pot aştepta“, au menţionat oameni din anturajul Stelei citaţi de sursa mai sus menţionată.

În acest moment, Viorel Hrebenciuc este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor din 2012, fiind prieten la cataramă cu Gigi Becali.

30 de milioane de euro ar urma să primească Steaua dacă va ajunge în grupele Ligii Campionilor

CITIŢI ŞI:

Steaua are drum liber spre grupele Ligii Campionilor

Adi Popa e singurul titular al Stelei care n-a marcat în acest sezon. Arbitrul Avram i-a luat golul din meciul cu Braşov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite