Gigi Becali dă replica în scandalul cu Armata: „Băi, nebunilor!“

Gigi Becali dă replica în scandalul cu Armata: „Băi, nebunilor!“

Gigi Becali FOTO Inquam Photos

După ce juristul Armatei, Florin Talpan, a declarat că FCSB trebuie să cedeze locul din prima ligă echipei CSA Steaua, Gigi Becali şi-a ieşit din fire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gigi Becali a replicat la afirmaţiile lui Florin Talpan: "Să zicem că le dau locul din Liga 1. Dar ei nu ştiu legea sporitvă. Ei nu pot juca nici în Liga a doua. Nu puteţi juca, domnule Lăcătuş, nici în Liga a doua. Trebuie să faceţi contracte profesioniste, nu ca la amatori.  Băi nebunilor, nu puteţi să luaţi voi Steaua! Pentru că nici în Liga a doua nu veţi putea juca.

Jur că sunt într-o situaţie care mă amuză. A început să mă amuze, pentru că acestor oameni nu le-am făcut nici cel mai mic rău.

Orice ar fi, prejudiciul nu există. Am schimbat deja sigla. Dacă e să schimb şi numele, îl schimb, asta e.
Toţi preşedinţii care au condus Steaua după Revoluţie au furat banii din transferuri. Palmaresul e la mine. Mai lasă-i puţin, ei cred că o să plătesc eu. Nu o să plătesc nimic, iar ei vor muri de ciudă", a spus Becali la TV Sport.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: