Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua. Cum au reacţionat patronul şi oficialii stelişti la auzul acestei veşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat câştig de cauză Ministerului Apărării Naţionale în procesul cu echipa de fotbal Steaua, astfel că formaţia patronată de Gigi Becali a rămas fără marcă. Acestă veste l-a înfuriat pe Becali, care pune la cale un plan ingenios pentru a ieşi din încurcătură.

Clubul de fotbal Steaua, deţinut de Gigi Becali, a fost acţionat în judecată de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti în anul 2011. Clubul condus de comandantul George Boroi a cerut anularea mărcii înregistrate de clubul de fotbal şi, după trei ani de judecată, instanţa a dat câştig de cauză pentru CSA Steaua.

Drept urmare, Gigi Becali a pierdut defintiv şi irevocabil marca Steaua şi acum trebuie să găsească altă denumire echipei şi alte culori. Patronului stelist, aflat în spatele gratiilor, nu i-a picat deloc bine această decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Chiar dacă ar avea posibilitatea să negocieze cu CSA Steaua un contract pentru folosirea în continuare a mărcii actuale contra unei sume de bani, Becali are în gând un alt plan.

Potrivit prosport.ro, el intenţionează să schimbe emblema şi nuanţa culorilor şi să se folosească de palmaresul Stelei din 2004, de când a preluat clubul şi până în prezent. Astfel, nu ar mai fi nevoit să plătească niciun ban CSA Steaua pentru prelungirea dreptului de a folosi marca Steaua.

"Nu am ce comenta, pentru că nu ştiu detalii. Voi comenta în momentul în care voi şti mai multe", a declarat Duckadam, completat de ofiţerul de presă al Stelei, Cătălin Făinişi: "Clubul Steaua nu poate oferi în acest moment nicio poziţie oficială."

"E surprinzător! Îmi pare rău, ştiu cât de mult s-a implicat Gigi aici. El a ţinut vie această echipă", a spus fostul stelist George Ogăraru, la Dolce Sport.

Un caz similar s-a mai înregistrat în Liga 1 în urmă cu câţiva ani, când clubul Poli Timişoara, patronat la acea vreme de Marian Iancu, a pierdut procesul cu italianul Claudio Zambon, pierzând, totodată, numele, culorile şi palmaresul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite