Gigi Becali, un om instabil: A trecut de la „Faci ce vreau eu“ la „Nu mai fac nimic“. Pe cine vrea, mai nou, antrenor la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a ratat titlul pentru al patrulea an consecutiv şi modul cum se face „strategia“ la club pentru sezonul următor e de râsul curcilor.

Ceea ce se întâmplă la FCSB pare desprins dintr-un film tragicomic! Cu un patron scăpat de sub control în rol principal, cu oameni care nu ies din cuvântul acestuia şi cu antrenori care vin la prima chemare pentru a fi umiliţi, ce-i drept, pe sume mari.

Ultimul sacrificat a fost Mihai Teja, iar acum e „coada“ pentru numirea celui care va deveni „secundul“ lui Gigi Becali din sezonul viitor. Iniţial, primul pe listă a fost Marius Şumudică, actualmente la Al-Shabab Riad (Arabia Saudită), Becali explicând de ce îl preferă pe acesta: „Şumudică mi-a zis că face ce doresc eu. Ştii de ce mi-ar conveni? El nu stă cu vrăjeli. El vorbeşte direct despre tot“.

La 24 de ore de la această declaraţie însă, latifundiarul din Pipera şi-a schimbat complet discursul la Digi Sport, lăsând de înţeles că, mai nou, vrea să-l aducă pe Edward Iordănescu, antrenor la Gaz Metan Mediaş.

Ce a spus Gigi Becali?

*Am vorbit cu Teja şi i-am zis că ne despărţim. Nu trebuie să reproşez nimic. La Steaua, nu iei campionatul, la revedere, nu mai dai explicaţii.

*Până acum o oră nu ştiam nimic. Dar am vorbit la telefon cu nişte persoane pe care le îndrăgesc şi cam sunt înclinat spre o persoană. E adevărat, Şumudică, e o variantă, dar dacă 2 din 10 suporteri vin şi fac scandal, nu e bine. Nu vreau scandal, vreau pace. Îmi pare rău, aş vrea să-l iau pe Şumi, dar nu vreau scandal la echipă cu fanii.

*Nu fac nimic împotriva lor. Eu mă gândesc să am succes cu o persoană care a adus Cupa Campionilor Europeni în România (n.r. - Anghel Iordănescu). E rudă cu acea persoană, e din sângele ăla. Am vorbit la telefon cu nişte oameni şi mi-au vorbit de Edi (n.r. - Edward Iordănescu) foarte frumos. Eu nu mă mai bag la schimbări, nu mai fac nimic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite