Gigi Becali, nicio zi fără a-şi promova acţiunile caritabile: Cu ce s-a lăudat acum

Gigi Becali, nicio zi fără a-şi promova acţiunile caritabile: Cu ce s-a lăudat acum

Gigi Becali face, zilnic, turul televiziunilor şi când fotbalul e întrerupt

Rămas fără fotbal, omul de afaceri s-a obişnuit să aibă, zilnic, declaraţii despre implicarea sa în lupta împotriva coronavirusului.

Gigi Becali şi-a asumat, în ultimele săptămâni, rolul de luptător împotriva coronavirusului. Iar când nu şi-a promovat gesturile caritabile, i-a criticat pe alţii, precum Cosmin Olăroiu, pentru că ar fi făcut prea puţin! De altfel, de aici s-a şi născut o polemică, latifundiarul fiind pus la punct de Victor Ciutacu printr-o postare acidă pe Facebook.
 
Între timp, Becali s-a mai potolit cu criticile la adresa altora şi a continuat să-şi promoveze propria imagine. Într-o declaraţie oferită pentru Mediafax, omul de afaceri a povestit acum despre ajutorul dat celor în vârstă care se află în spitale.
 
„Nu se poate aşa ceva în spitale! Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni“, a afirmat Becali.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: