Gigi Becali, nicio zi fără a-şi promova acţiunile caritabile: Cu ce s-a lăudat acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără fotbal, omul de afaceri s-a obişnuit să aibă, zilnic, declaraţii despre implicarea sa în lupta împotriva coronavirusului.

Gigi Becali şi-a asumat, în ultimele săptămâni, rolul de luptător împotriva coronavirusului. Iar când nu şi-a promovat gesturile caritabile, i-a criticat pe alţii, precum Cosmin Olăroiu, pentru că ar fi făcut prea puţin! De altfel, de aici s-a şi născut o polemică, latifundiarul fiind pus la punct de Victor Ciutacu printr-o postare acidă pe Facebook.

Între timp, Becali s-a mai potolit cu criticile la adresa altora şi a continuat să-şi promoveze propria imagine. Într-o declaraţie oferită pentru Mediafax, omul de afaceri a povestit acum despre ajutorul dat celor în vârstă care se află în spitale.

„Nu se poate aşa ceva în spitale! Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni“, a afirmat Becali.

Totuşi, în ciuda declaraţiei date de Becali, de curând, managerul spitalului de la Caracal a dezminţit vehement că unitatea medicală pe care o conduce ar fi fost susţinută de finanţatorul FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite