Gigi Becali, de neînţeles: Declaraţii care arată nivelul unui om care a distrus FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

În capul patronului de la FCSB pare a fi un haos total. Ceea ce se reflectă şi în modul în care e condus clubul, care a ajuns la un punct de retrogradare!

Managementul lui Gigi Becali la FCSB are efectul unei bombe atomice! În acest moment, echipa n-are antrenor, n-are preparator fizic şi n-are vreo victorie de la 25 iulie.

Duminică, după al treilea eşec la rând în campionat – prima dată când se întâmplă aşa ceva după 17 ani! – Gigi Becali a ieşit la televizor şi a spus că, inclusiv după acest start catastrfoal de sezon, va câştiga campionatul! Adică, o performanţă pe care n-a mai reuşit-o de patru ani.

Ieri, într-o intervenţie la Pro X, latifundiarul nu mai era atât de optimist şi a venit cu un anunţ apocaliptic: „Dacă nu mă calific anul ăsta şi la anul (n.r. – în grupele cupelor europene) dau echipa cui vrea. Nu se poate fără bani. O dau, dar cu 200 de milioane, nu o dau cu două“.

Iar astăzi, tot la Pro X, Becali s-a mai sucit o dată, trecând de la discursul disperat de ieri la unul ridicol: „După ce o să câştig Liga Campionilor o să mă retrag de tot. O să mă duc undeva unde n-o să mă mai găsiţi voi. Ascultaţi ce vă spun, până nu câştig Liga Campionilor, război vor avea cu mine“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite