Gigi Becali, de neînţeles: Declaraţii care arată nivelul unui om care a distrus FCSB

Gigi Becali, de neînţeles: Declaraţii care arată nivelul unui om care a distrus FCSB

În capul patronului de la FCSB pare a fi un haos total. Ceea ce se reflectă şi în modul în care e condus clubul, care a ajuns la un punct de retrogradare!

Managementul lui Gigi Becali la FCSB are efectul unei bombe atomice! În acest moment, echipa n-are antrenor, n-are preparator fizic şi n-are vreo victorie de la 25 iulie.
 
Duminică, după al treilea eşec la rând în campionat – prima dată când se întâmplă aşa ceva după 17 ani! – Gigi Becali a ieşit la televizor şi a spus că, inclusiv după acest start catastrfoal de sezon, va câştiga campionatul! Adică, o performanţă pe care n-a mai reuşit-o de patru ani.

Ieri, într-o intervenţie la Pro X, latifundiarul nu mai era atât de optimist şi a venit cu un anunţ apocaliptic: „Dacă nu mă calific anul ăsta şi la anul (n.r. – în grupele cupelor europene) dau echipa cui vrea. Nu se poate fără bani. O dau, dar cu 200 de milioane, nu o dau cu două“.

Iar astăzi, tot la Pro X, Becali s-a mai sucit o dată, trecând de la discursul disperat de ieri la unul ridicol: „După ce o să câştig Liga Campionilor o să mă retrag de tot. O să mă duc undeva unde n-o să mă mai găsiţi voi. Ascultaţi ce vă spun, până nu câştig Liga Campionilor, război vor avea cu mine“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: