Gigi Becali, un misogin incurabil: „Femeia e sclava bărbatului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali apare, aproape zilnic, la televizor şi scoate pe gură tot felul de declaraţii ridicole. Şi, când ai impresia că nu poate rosti ceva mai bizar, îţi arată că, de fapt, îl subestimezi!

Când lumea sportului îl plânge pe Kobe Bryant, la noi, în România, totul se învârte, în continuare, în jurul lui Gigi Becali.

Astăzi, patronul celor de la FCSB a avut o nouă intervenţie la Pro X în care, întrebat despre fotbalul feminin în care va fi obligat să investească, potrivit reglementărilor făcute de Federaţia Română de Fotbal (FRF), a scos pe gură o nouă declaraţie şocantă.

Ce a spus Gigi Becali?

*Prima dată, cei de la FRF trebuie să pună decizia în manualul de licenţiere. Dacă nu trec, nu au cum să mă oblige să fac echipă de fotbal feminin. Trebuie pus în manual. Dacă nu scrie, nu fac! 

*Foarte bine dacă s-a decis în Comitetul Executiv, dar nu mă interesează. Cum să nu-mi dai licenţa? Mă duc la manual şi văd că nu e obligatoriu să am echipă (n.r. – de fotbal feminin). Cum să nu primesc licenţa dacă nu e trecut în manual? Vă învăţ legea. Dacă va fi scris în manual, o sa fac echipă.

*Bine, nu stau eu în asta. Voi nu aveţi nicio vină. Lumea şi-a pierdut minţile şi spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar şi-a pierdut minţile! Femeile poartă pantaloni şi bărbaţii fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului.  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite