Gigi Becali are un „frate“ senegalez. N’Doye a explicat de ce patronul Stelei nu trebuia trimis după gratii: „Toată lumea ştie cât bine a făcut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ousmane N'Doye
Ousmane N'Doye

Latifundiarul a găsit un aliat în persoana jucătorului pe care l-a apreciat, ca fotbalist, însă l-a criticat din cauza stilului său vestimentar. „La religia ta de musulman, Mahomed nu-ţi dă voie să porţi capul de mort“, i-a transmis Becali mijlocaşului, în trecut.

Condamnat la trei ani de închisoare cu executare, Gigi Becali a ajuns un „sac de box“ al sistemului judiciar din România, care l-a făcut KO în mai multe dosare. Totuşi, un fotbalist african, care evoluează de mai mulţi ani în Liga I, nu e de acord cu pedeapsa primită de latifundiarul din Pipera.

„Gigi Becali e nevinovat, terminaţi cu prostiile! Nu trebuia să ajungă la închisoare! Îmi place de el cum e, îmi place din suflet! Toată lumea ştie cât bine a făcut!“, a declarat N’Doye la GSP TV.

El a comentat şi posibilitatea ca formaţia din Ghencea să fie exclusă din cupele europene, din cauza condamnării lui Gigi Becali în „Cazul Valiză“.

„Sper că nu va fi aşa. Băieţii au muncit foarte mult şi nu merită să fie excluşi. Au făcut fericită toată România. Le doresc să joace în Liga Campionilor“, a încheiat senegalezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite