Gigi Becali: "MM Stoica te mai şi minte câteodată, ăsta e talentul lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul stelist Gigi Becali l-a reconfirmat ieri pe Mihai Stoica în postul de conducător al clubului pe linie sportivă, dar ulterior a dat de înţeles că poziţia managerului nu este prea solidă.

După ce i-a chemat pe sublaternii lui Stoica la Palat şi i-a pus să-l recunoască toţi drept şef, Becali l-a avertizat indirect pe manager sugerând că nu mai are aşa mare încredere în el.

Dovada slăbirii încrederii este că Becali a acceptat doleanţă antrenorului Ronny Levy, de a păstra legătura cu patronul prin intermediul directorul sportinv Narcis Răducan şi nu prin intermediul lui MM. În plus, Becali a declarat răspicat că Stoica obişnuieşte să mai omită său să modifice mesajele sale către Levy.

"MM crede despre el că e cel mai mare specialist de fotbal, dar nu e aşa. Când eu îi spun ceva, e posibil ca el să nu spună ce transmit eu, ci ce vrea el. Le are MM pe astea, că îl ştiu de atâţia ani. Şi atunci îl pun eu pe Narcis să transmită. Eu am transmis de fapt ceva şi n-a ajuns la Ronny Levy. L-am pedepsit eu pe MM, nu altcineva, ca sunt leful lui, patronul lui şi prietenul lui. Ştiu cum să-l pedepsesc pe MM ca să-l doară tare. Caracterul nu şi-l schimbă MM, tot aşa va rămâne. Narcis e băiat bun, e băiat deştept, spune exact ce spun eu. E şi un timp credincios, nu minte niciodată. Mihai te mai şi minte câteodată. Ăsta e talentul lui", a spus Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite