Gigi Becali: „Mircea Sandu e un vagabond“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali şi Mircea Sandu
Gigi Becali şi Mircea Sandu

Declaraţia lui Mircea Sandu, în care îi numea creditori pe patronii de club din Liga I, l-a scos din sărite pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a replicat dur şi a atacat chiar şi modul în care Federaţia Română de Fotbal gestionează bugetul. „Păi nu îi e ruşine? Păi bă, vagabondule, se uită familia mea, mă faci circar? Circar eşti tu mă, cu toată familia ta, golanule!

Dacă luăm familia mea cu a ta, facem o comparaţie, să vedem care e model, a mea sau a ta?! Să vedem care e circul în România. Eu îi spun aşa: este el circ şi cu familia lui. Asta îi transmit eu. Ca să se înveţe minte. Eu l‑am lăudat, dar cred că are ceva la bibilică şi o ia razna", a afirmat Becali. Patronul Stelei a precizat că nu l-a mai atacat până acum pe Sandu pentru că ştia că este bolnav de cancer. „L-am lăsat, am zis că e bolnav, dar stai puţin. Dacă ştii că o iei razna tra-la-la, du-te, tată! Lasă-l pe unul sănătos, care să vorbească frumos. Dacă el e atât de bărbat şi nu e circar, bani are, că are câteva milioane, plăteşte-ţi, bă, singur operaţia, de ce accepţi 250.000 de euro, să-ţi plătească FRF-ul tratamentul? Adică tot din banii noştri, ai circarilor!", a tunat Becali.

Replica lui Mircea Sandu

Preşedintele FRF i-a răspuns lui Becali printr-un comunicat: „Urmare a declaraţiilor nefondate, jignitoare, calomnioase şi suburbane făcute la adresa mea de către un oficial al Stelei, George Becali, mă voi folosi de dreptul meu constituţional de a apela la toate pârghiile legislaţiei statului român pentru a stopa acest tip de apariţii". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite