Gigi Becali l-a găsit pe noul Lampard la Steaua: cine e mijlocaşul care îşi umileşte adversarii pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera continuă să facă exagerări simpatice în privinţa jucătorilor pe care îi aduce la echipă, crezând că astfel va creşte cota lor.

Steaua a plătit în vara anului trecut suma de 200.000 de euro pentru aducerea unui jucător care retrogradase cu ACS Poli Timişoara.

Vorbim despre Ovidiu Popescu (22 de ani). Mijlocaşul s-a impus relativ uşor sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, bifând 15 prezenţe în prima parte a campionatului (de 10 ori a fost titular). Prestaţiile sale l-au impresionat pe Gigi Becali.

„Ovidiu Popescu e perla mea, el trebuie să fie folosit mijlocaş central. Ca fundaş dreapta îl vând cu trei-cinci milioane de euro, însă ca mijlocaş e ca Lampard, iau 25 de milioane de euro pe el. O să vedeţi voi“, a spus finanţatorul roş-albaştrilor la sport.ro.

Becali a detaliat ce a remarcat la Ovidiu Popescu: „E atât de puternic, el aleargă în lateral cu adversarul şi îl dă uşor-uşor la o parte, parcă îi zice: <Lasă mingea, tu n-ai faţă de ea>. N-am văzut asta la mulţi jucători. Cam aşa îi umileşte. Are un stil cum n-am mai văzut. Îşi deraiază de pe calea ferată adversarii“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite