Gigi Becali l-a distrus pe Rădoi: Declaraţii fără milă la adresa finului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a rupt tăcerea, patronul FCSB, care refuza de peste o lună să vorbească în public, a revenit la vechile obiceiuri.

Gigi Becali e de neschimbat! A tot promis că va dispărea din viaţa publică şi că nu va mai vorbi despre fotbal, însă, astăzi, s-a dezlănţuit. Şi a vorbit nu numai despre fotbal, ci şi despre medicamentele pentru COVID-19 pe care vrea să le aducă în România, după cum „Adevărul“ a scris aici.

După ce şi-a terminat declaraţiile despre epidemia de coronavirus, Becali a oferit altele, la fel de şocante, despre cum ar trebui să fie făcută selecţia la echipa naţională. Mai mult, patronul FCSB a cerut, în mod public, demisia selecţionerului, deşi Mirel Rădoi e finul său! 

Nu e prima dată când Becali are un astfel de comportament faţă de Rădoi. El a forţat şi demisia acestuia de la FCSB, pentru a-l aduce antrenor pe Laurenţiu Reghecampf. Potrivit spuselor sale, de atunci Rădoi nici nu prea îi mai răspunde la telefon.

Ce a spus Gigi Becali?

*Bă... fără Man, Coman şi Tănase n-ai ce căuta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta şi nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăştia 4. 

*Fără ăştia nu poţi să începi, iei bătaie de la toţi. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man şi Coman, s-a rezolvat echipa naţională a României.

*Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu şi îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Rădoi demn. De ce te mai agăţi? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite