Gigi Becali îşi smulge părul din cap: FCSB, umilită de Sepsi! Scor incredibil, încă din minutul 53. CFR jubilează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

O echipă condusă de patron din tribune, cu un antrenor de decor şi un manager condamnat la închisoare în „Dosarul Transferurilor“ riscă să rateze locul 1 pentru al patrulea an la rând.

Dacă Dinamo are scuza sărăciei pentru poziţia ruşinoasă din clasament, în schimb, la FCSB vorbim despre bani aruncaţi pe apa sâmbetei şi investiţii fără cap. Pe scurt, vorbim despre amatorism.

Iar rezultatul s-a văzut în ultimele trei sezoane: deşi a cheltuit cei mai mulţi bani în România, echipa lui Gigi Becali a ieşit mereu pe locul 2. Pe această poziţie se clasează şi acum, distanţa faţă de liderul CFR Cluj tocmai crescând la cinci puncte.

Dacă ardelenii au învins, marţi seara, Dinamo, scor 3-0 în „Ştefan cel Mare“, la 24 de ore distanţă, FCSB a fost umilită la Sfântul Gheorghe! Sepsi a condus cu 3-0 în minutul 53 (Vaşvari 32, F. Ştefan 36, Tandia 53-penalty), iar scorul final a fost 4-2, după ce Florinel Coman (61) şi Rusescu (88) au marcat pentru FCSB, iar Mensah a punctat pentru gazde pe contraatac (90+3).

Dincolo de această înfrângere usturătoare, FCSB l-a pierdut în prima repriză şi pe Teixeira, cel care s-a accidentat, fiind schimbat după 30 de minute cu Roman.

Cum în prima partidă a zilei, Gaz Metan - Viitorul s-a terminat 2-2 (Luchin 25-penalty, Yazalde 89 / Drăguş 32, Houri 74), această etapă a fost una excelentă pentru liderul CFR Cluj. Campioana are 39 de puncte după 18 etape, fiind urmată de FCSB (34 de puncte) şi de Viitorul (33 de puncte).

Sepsi ocupă locul 5, penultimul de play-off, cu 27 de puncte. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite