Gigi Becali, impasibil când a aflat că a murit Andrei Gheorghe: „Ce tragedie?“

Gigi Becali, impasibil când a aflat că a murit Andrei Gheorghe: „Ce tragedie?“

Gigi Becali

Andrei Gheorghe a fost printre puţinii oameni care au avut curajul de a-i spune, direct, patronului FCSB că bate câmpii şi că vorbeşte prostii. Iar asta într-o emisiune televizată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gigi Becali s-a obişnuit ca, atunci când intervine telefonic la o emisiune sau când e invitat în studio, să fie lăsat să abereze minute în şir. 
 
De altfel, sunt foarte mulţi moderatori care acceptă această situaţie jenantă doar pentru a-l avea pe latifundiarul din Pipera în emisiunile lor. Spre lauda lui, Andrei Gheorghe n-a acceptat un astfel de compromis, după cum „Adevărul“ a arătat aici.
 
Având în vedere că Andrei Gheorghe a fost printre puţinii oameni care au avut curajul de a-i spune în faţă lui Becali că susţine nişte prostii, cei de la cancan.ro au luat legătura cu patronul clubului FCSB pentru a afla reacţia sa după dispariţia vedetei.
 
Ce a spus Becali?
 
*Ce tragedie? Andrei Gheorghe? Nu mai ştiu ce a fost atunci, eu nu l-am cunoscut. Sau l-am cunoscut doar când avea emisiuni, dar nici nu mai ţin minte. Pe cuvânt că nu mai ţin minte! 
 
*Lucrurile rele nu le ţin minte… Eu, dacă mă spovedesc… Nu mai ţin minte dacă la discuţia aia de care spui a fost de bine! Dar, dacă a fost bine, înseamnă că a fost bine, dacă a fost rău, iar am uitat! Că ştii că nu ţin minte răul, aşa am spus.
 
*Acum, dacă a murit omul, ce să zic? Poate să fie oricine, eu zic Dumnezeu să-l ierte! Eu transmit tuturor Dumnezeu să-i ierte, atât ştiu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările