Gigi Becali: „I-am dat un mesaj Gabrielei Firea că mi-era milă de ea. Greşeala a fost că a mers la mitingul ruşinii de la PSD“

Gigi Becali: „I-am dat un mesaj Gabrielei Firea că mi-era milă de ea. Greşeala a fost că a mers la mitingul ruşinii de la PSD“

Gigi BEcali

Gigi Becali spune că îi este milă de fina lui, Gabriela Firea, însă ea a greşit când a mers la mitingul organizat sâmbătă de PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Becali crede că marea greşeală a Gabrielei Firea este că a participat la mitingul PSD de sâmbătă. 

"Ea a greşit când a fost pe scenă şi a recitat cu Liviu Dragnea. Mitingul PSD a fost de ruşine, ea a participat la mitingul ruşinii şi apoi a mers la Simona Halep. Era normal să îi dea cheia oraşului Simonei Halep, nu văd nimic greşit. Greşeala e când apare la TV lângă Dragnea la un metru. Lângă Dragnea nu trebuie să stai nici la 50 de metri",a spus Gigi Becali la Pro X.

"I-am dat un mesaj, că îmi era milă de ea, i-am zis că o sa treacă şi că nu trebuia să meargă cu o zi înainte. Miting înseamnă că ne strângem noi. Când te iau de acasă cu masina şi îţi dau cârnaţi şi nu ştiu unde mă duci, nu e miting (n.r. - mitingul organizat de PSD în Piaţa Victoriei)", a spus Gigi Becali.

Nu rata suplimentul "Adevărul" dedicat Cupei Mondiale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: