Gigi Becali, gură spartă: A spus la televizor cât câştigă Dan Petrescu la CFR

Gigi Becali, gură spartă: A spus la televizor cât câştigă Dan Petrescu la CFR

Gigi Becali n-a aflat, deocamdată, că nu e frumos să vorbeşti, în public, despre salariul unui alt om

În vocabularul patronului de la FCSB nu există cuvântul „discreţie“, ceea ce se vede, zilnic, în discursul şi comportamentul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

E clar că şi în următorul sezon, „antrenorul“ FCSB-ului va fi tot Gigi Becali. Doar că acesta intenţionează, totuşi, să-şi completeze stafful, prin aducerea unui preparator fizic. 

„Am vorbit cu Neubert. Şi e posibil să vină Neubert! E căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. O să iau şi zeci de milioane şi campionate. Îi dau lui Neubert 10.000 de euro pe lună. 8.000 a avut, data trecută, când era la noi. Nu e atât de scump, îmi permit. E nevoie de un preparator, că avem 7-8 jucători accidentaţi. Nu e nicio echipă cu atâţia accidentaţi, nici în play-off, nici în play-out, înseamnă că noi suntem cei mai prost pregătiţi“, a spus Becali. 

Neamţul Thomas Neubert a mai fost la FCSB, în mandatele în care Laurenţiu Reghecampf a fost antrenor principal şi a rămas celebru în România pentru introducerea benzilor TRX, în programul de pregătire. 

A explicat de ce nu-l ia pe Dan Petrescu

Întrebat de ce nu-şi ia, totuşi, şi un antrenor competent, cum e Dan Petrescu la CFR Cluj, Becali a lămurit repede lucrurile. „La FCSB, nici cel mai mare antrenor de pe glob n-are ce căuta, dacă înjură jucătorii (n.r. - aluzie la ce face Dan Petrescu)! Chiar dacă ia Liga Campionilor, eu n-am nevoie! Şi apoi, Dan Petrescu câştigă cam 1.200.000 de euro pe an la CFR. Are 400.000 salariul, dar, cu bonusuri, are mai mult. Are 1.200.000 de euro!“, a explicat Becali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările