Gigi Becali, făcut praf: „Un amărât mental sau rebut comportamental, care ne umple ziua cu amărăciune! 'Fecali' îi mai spune lumea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a intrat în gura lui Cornel Dinu, care l-a criticat în termeni duri, după ce acesta îl ironizase, spunând că doarme cu câinii în casă.

”Nenorocirea e că astfel de amărâţi mental sau rebuturi comportamentale, cum e Gigi, săracul, sunt o victimă după părerea mea şi e ultima dată când mai vorbesc aici la el. Am spus de mult timp. În România, după 1990, din păcate s-au rupt barierele. Şi au venit mulţi în centru şi s-a pierdut o ordine discutabilă care te punea mai mult în valoare prin a fi, prin a avea ceva cu orice preţ.

Şi aici nu mai intru în amănunte cum a făcut averea, ce s-a întâmplat, că mi-e milă şi de născuţii cu asemenea deficienţe de comportament nu trebuie să discutăm.

El nu poate să înţeleagă niciodată afinitatea dintre câine şi om. Pentru că probabil el le dă cu piciorul. Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, iar Toto spunea despre câine că e pentru om ceva între copil şi înger. El invocă divinitatea, dar nu are nimic în comun cu ea. Au venit aceste rebuturi comportamentale care ne umplu ziua cu amărăciune.

În toate popoarele care se respectă, ajunse la o anumită cenzură intelectuală, oamenii ca el nu apar la televizor. Modelele adevărate sunt date la o parte şi vin aceste rebuturi comportamentale, «Fecali» cum îi mai spunea lumea de prin presă”, a spus Dinu, la emisiunea Minutul 91, de la Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite