Gigi Becali, făcut „escroc“ de fostul său avocat: Dezvăluiri despre cum a ieşit din penitenciar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

România e o ţară în care şmecherii se descurcă cel mai bine. Iar povestea eliberării patronului FCSB de la închisoare, spusă acum de Florin Gâtejan, demonstrează, încă o dată, această realitate.

Din lotul numeros al oamenilor din fotbal, trimişi după gratii în diferite dosare, unii au ieşit mai repede, fie pentru că s-au transformat în scriitori în închisoare, publicând cărţi pe bandă, fie din motive medicale.

Gigi Becali s-a folosit de ambele situaţii pentru a-şi scurta perioada de detenţie. Prezent, astăzi, la emisiunea GSP Live, moderată de jurnalistul Costin Ştucan, fostul avocat al patronului FCSB, Florin Gâtejan, a recunoscut că omul de afaceri şi-a inventat, practic, problemele medicale. Astfel, a reuşit să iasă, temporar, de la Poarta Albă. Motivul? O operaţie de hernie de disc cervicală. Care, în realitate, nu era necesară pentru că Becali n-avea, de fapt, nimic!

Ce a povestit Florin Gâtejan, la GSP Live?

*Eu am plâns când era arestat! Se făcea banditu' că e cocoşat. Câţi bani a dat ăsta...Că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală! 

*Nici pe dracu' n-a avut niciodată. Ce să aibă? El i-a nenorocit pe toţi la Poarta Albă, i-a viciat pe toţi. Eu am plâns de mila mamei lui. Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna! A dat bani la doctori, a făcut certificate medico-legale. La prima întrerupere de pedeapsă, dansa cântece machedoneşti, ziceai că-i balerin!

VEZI CE A POVESTIT FLORIN GÂTEJAN, LA GSP LIVE

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite